MK     AL     EN
РЕЗЕРВАЦИЈА НА СОБА
Од датум
     
До датум
     
Тип на соба
     
Бр. на соби
     
 
Политики на хотелот
Check-in 13:00 - 23:00 часот
Check-out 08:00 - 12:00 часот
Услови за откажување Доколку се откажува 2 дена пред датумот на пристигнување, нема да се наплаќа надомест. Доколку се откажува подоцна или во случај на непојавување, првата ноќ ќе се наплаќа.
Деца и екстра кревети Сите деца се добредојдени. Сите деца под 12 години престојуваат бесплатно кога се користат постојните постелнини. Сите деца под 2 години престојуваат бесплатно. Сите постари деца или возрасни се наплаќаат 25 евра по ноќ на лице за помошни легла. Максимален капацитет на помошни легла во соба е на 2.
Миленичиња Миленичиња се дозволени на барање. Наплата може да се примени!
Кредитни картички Хотелот го задржува правото да пре-овласти кредитни картички пред пристигнувањето.

* Visa
* Euro/Mastercard
* Maestro
Twin / Double Room - Single Use
Room Facilities: Minibar, Shower, Safety Deposit Box, TV, Telephone, Fax, Air Conditioning, Hairdryer, Wake Up Service/Alarm Clock, Balcony, Radio, Refrigerator, Work Desk, Ironing Facilities, Seating Area, Fan, Toilet, Extra Long...
Twin / Double Room
Room Facilities: Minibar, Shower, Safety Deposit Box, TV, Telephone, Fax, Air Conditioning, Hairdryer, Wake Up Service/Alarm Clock, Balcony, Radio, Refrigerator, Work Desk, Ironing Facilities, Seating Area, Fan, Toilet, Extra Long...
Triple Room
Room Facilities: Minibar, Shower, Safety Deposit Box, TV, Telephone, Fax, Air Conditioning, Hairdryer, Wake Up Service/Alarm Clock, Balcony, Radio, Refrigerator, Work Desk, Ironing Facilities, Seating Area, Fan, Toilet, Extra Long...
Deluxe Double Room
An extra bed is possible.
Room Facilities: Minibar, Shower, Safety Deposit Box, TV, Telephone, Air Conditioning, Hairdryer, Wake Up Service/Alarm Clock, Iron, Balcony, Radio, Work Desk, Ironing Facilities, DVD Player, Fan, Toil...
© 2020 Hotel Luxor Skopje - True Excellence
developed by anet soludions