MK     AL     EN
РЕЗЕРВАЦИЈА НА СОБА
Од датум
     
До датум
     
Тип на соба
     
Бр. на соби
     
 
Политики на хотелот
Check-in 13:00 - 23:00 часот
Check-out 08:00 - 12:00 часот
Услови за откажување Доколку се откажува 2 дена пред датумот на пристигнување, нема да се наплаќа надомест. Доколку се откажува подоцна или во случај на непојавување, првата ноќ ќе се наплаќа.
Деца и екстра кревети Сите деца се добредојдени. Сите деца под 12 години престојуваат бесплатно кога се користат постојните постелнини. Сите деца под 2 години престојуваат бесплатно. Сите постари деца или возрасни се наплаќаат 25 евра по ноќ на лице за помошни легла. Максимален капацитет на помошни легла во соба е на 2.
Миленичиња Миленичиња се дозволени на барање. Наплата може да се примени!
Кредитни картички Хотелот го задржува правото да пре-овласти кредитни картички пред пристигнувањето.

* Visa
* Euro/Mastercard
* Maestro
Добродојдовте во хотел ЛУКСОР
Хотел Луксор се наоѓа на излезот на патот Скопје кон Приштина. Истиот нуди простран, целосно опремени соби и обезбеден простор за паркинг. Во близина на хотелот се наоѓа Римскиот Аквадукт и античкиот град Скупи. Ресторанот во хотелот нуди голем избор на вкусни јадења. Хотелот Луксор е 2 километри од центарот на градот Скопје и 17 км од границата кон Косово. Хотелот нуди превоз со приватни возила од и до сите дестинации во Македонија.
Галерија
Локација Други услуги
 - ОПШТИ УСЛУГИ
 - ДРУГИ УСЛУГИ
 - ИНТЕРНЕТ
 - ПАРКИНГ
© 2020 Hotel Luxor Skopje - True Excellence
developed by anet soludions